Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ξεχωριστή γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μια ξεχωριστή γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου με Επίτιμη Προσκεκλημένη την Ευρωβουλευτή κ.Κωνσταντίνα Κούνεβα.

pap 1290 img 0287

Με χαμόγελα, αγκαλιές, λουλούδια και παιδικές μουσικές φωνές υποδέχτηκαν ο Διευθυντής κ.Λάσκαρης Κων/νος, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών την Ευρωβουλευτή κ.Κωνσταντίνα Κούνεβα στη μουσικοχορευτική και θεατρική παράσταση που συνδιοργάνωσαν με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Λιβαδιάς Σερρών την Παρασκευή 23 Μαρτίου για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Περισσότερα...

Το ΕΕΕΕΚ Σερρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Βρυξελλών

 

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης-Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Βρυξελλών

 2

 

«Η κεφάτη παρέα», όπως ονόμασε η Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-GUE/NGL κυρία Κούνεβα Κωνσταντίνα τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών, ταξίδεψε στις Βρυξέλες, φιλοξενήθηκε και περιηγήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 11 Οκτωβρίου 2017. Τα χαμόγελα των παιδιών και τα χαρωπά τους πρόσωπα απέπνεαν αισιοδοξία, αγάπη και δύναμη σε όλο το Κοινοβούλιο.

Περισσότερα...

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2017

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

1

Την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017 το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Σερρών στα πλάισια της Θεσμοθετημένης από την πολιτεία « Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού» πραγματοποίησε δράσεις που περιελάμβαναν :

Αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, αθλήματα κλπ. ανάλογα με την ηλικία- κινητική συμπεριφορά των μαθητών/τριών και τις υποδομές του σχολείου.

Ο τρόπος οργάνωσης όλων των παραπάνω έγινε κατά τρόπο που διασφάλισε την εφαρμογή της θεματικής της ημέρας (Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι) και τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών/τριών, τόσο στις δραστηριότητες όσο και στην οργάνωση της ημέρας.

Περισσότερα...

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο 2017

Το ΕΕΕΕΚ Σερρών στην «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο»

 auto33

Το ΕΕΕΕΚ Σερρών συμμετείχε στις δράσεις για την ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας 2017 και συγκεκριμένα στην «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο»
που διοργανώθηκε
στις 22 Σεπτεμβρίου από το Δήμο Σερρών με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας και Τροχαίας Νομού Σερρών .

Στο περίπτερο ενημέρωσης του ΕΕΕΕΚ πραγματοποιήθηκε διανομή ενημερωτικού υλικού για το σχολείο, υπαίθρια ζωγραφική με θέμα τη μέρα χωρίς αυτοκίνητο
και οδήγηση ποδηλάτων και τρίκυκλων που διέθεσε το σχολείο μας.

Περισσότερα...

1ο Πανελλήνιο Βραβείο για το πρόγραμμα Freemobility 2016-2017

1ο Πανελλήνιο Βραβείο για το πρόγραμμα Freemobility 2016-2017!!!

freemobility1

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών συμμετείχαν δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Ecomobility-Freemobility 2016-2017. Το Σάββατο 1 Απριλίου το σχολείο ενημερώθηκε για το Πανελλήνιο Πρώτο Βραβείο για την καλύτερη εργασία στο πρόγραμμα Freemobility, δηλαδή προσβασιμότητα σε όλους τους τομείς της ζωής από όλους τους ανθρώπους.

Το 1ο Βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών για την πρότασή τους που με επιμονή στήριξαν καθ? όλη τη διάρκεια των δράσεών τους, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.

Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη. Η ομάδα Freemobility του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών Ευχαριστεί θερμά την ομάδα Ecomobility του 5ου Γυμνασίου που βοήθησαν και στήριξαν κάποιες δράσεις του σχολείου, Ευχαριστεί όλους τους τοπικούς φορείς με τους οποίους ήρθαν σε επαφή καθώς και Σερραίους συμπολίτες οι οποίοι μέχρι και σήμερα στηρίζουν το έργο και τις δράσεις των μαθητών.

Επίσκεψη του Γυμνασίου Ηράκλειας στο ΕΕΕΕΚ Σερρών

Επίσκεψη του Γυμνασίου Ηράκλειας στο ΕΕΕΕΚ Σερρών


3

Σήμερα μας επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ηράκλειας ,για το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης που υλοποιούμε μαζί, με θέμα
το αρχαίο θέατρο. Τα παιδιά παρακολούθησαν μια προβολή με θέμα την αρχαία μουσική και τα αρχαία μουσικά όργανα,
έκαναν πρόβες χορού στην αίθουσα εκδηλώσεων και αυνδημιούργησαν θεατρικές μάσκες με την βοήθεια των καθηγητών
Καλλιτεχνικών του σχολείου μας, και φυσικά ξεναγήθηκαν και γνώρισαν από κοντά τους χώρους και τη ζωή του σχολείου μας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...